ISOLEREN

Wanneer uw woning goed is geïsoleerd kan dit tot wel de helft schelen op de verwarmingskosten. Daarnaast is het meteen ook een stuk aangenamer wonen doordat het comfort in de woning ook hoger ligt. Vanwege de isolatie heeft u daarnaast ook vaak een kleinere, en goedkopere, verwarmingsinstallatie nodig. Het isoleren van een woning is dus een investering die zich op langere termijn zeker terugverdient. Een zuinige/groene woning heeft een gunstiger energielabel. Doordat de energieprijzen blijven stijgen en men daarnaast ook steeds bewuster met het milieu omspringt worden woningen steeds energiezuiniger gebouwd.

Er zijn heel wat verschillende mogelijkheden om je woning goed te isoleren. Het belangrijkste is in ieder geval dat je rondom je woning als het ware een isolatieschild maakt. De isolatie van alle onderdelen in je woning dienen in dat geval goed op elkaar aan te sluiten.
Wilt u meer weten over isolatie en het energielabel, kijk dan ook eens bij www.energielabel.nl.

Dubbel glas

Een voor de hand liggende en veel gekozen manier om een woning energie zuiniger te maken is het plaatsen van goed sluitende kozijnen met bijvoorbeeld dubbel of  HR++ glas. Cooijman Bouw is gespecialiseerd in het plaatsen van zowel houten als kunststof kozijnen met het door u gewenste isolatie glas.

Bent u van plan iets aan het eniergie zuiniger maken van uw woning te doen, kijk dan eens bij subsidies regelingen energiebesparing eigen huis mogelijk komt u in aanmerking voor een subsidie.