Loodgieterswerk

LOODGIETERSWERK

Loodgieterswerkzaamheden kunt u met een gerust hart bij ons neerleggen. Een wasmachine installeren? Uw badkamer inbouwen? De keuken renoveren? U zegt het maar en Cooijman Bouw zorgt ervoor

Onderhoud

Onderhoudswerkzaamheden aan uw sanitair, riolering of dak. Voorkom problemen in de toekomst, schakel Cooijman Bouw in want regelmatig onderhoud is goedkoper dan de reparatiekosten later.

Lekkage

Bij lekkage bent u gebaat bij een snelle oplossing om schade zoveel mogelijk te beperken. Wanneer u onze hulp inschakelt, zijn wij dan ook zo snel mogelijk ter plaatse! Wij kunnen u op vakkundige wijze helpen en lossen uw probleem adequaat voor u op. Ook achterhalen wij voor u de oorzaak van de lekkage, zodat u dit bij schade kunt doorgeven aan de verzekeringsmaatschappij.

Lekkages komen in de meeste gevallen voort uit achterstallig onderhoud. Wanneer u uw dak- en leidingwerk regelmatig laat onderhouden door een expert op dit gebied, kunt u een lekkage dan ook vaak heel simpel voorkomen. Voor onderhoudswerkzaamheden kunt u altijd een beroep op ons doen. Maar mocht er om welke reden dan ook toch een lekkage optreden, dan kunnen wij u uiteraard ook altijd helpen. Wij beschikken over de juiste materialen om ieder lek vakkundig te kunnen dichten. Heeft u lekkage? Neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op. Zo blijft overlast en schade tot een minimum beperkt!